Fastighetsvärmepump

Framtidssäker uppvärmning

Hitta rätt fastighetsvärmepump

Det finns ingen anledning att vänta om man som som fastighetsägare eller representant för en bostadsrättsförening står inför att byta värmesystem. 

Många fastigheter är i dagsläget utrustade med gamla system för värme; system och fastighetsvärmepumpar som är både dyra och ineffektiva. Vi kan bidra till att er bostadsrättsförening, er anläggning eller er fastighet kan stabilisera sin ekonomi. 

Samarbete med marknadens ledande aktörer

Vi samarbetar med marknadens ledande aktörer utan att vara beroende av någon av dessa. Valet av fastighetsvärmepump sker alltid individuellt; i vissa fastigheter rekommenderar vi en produkt medan en annan produkt kan passa bättre i en annan fastighet.

Att arbeta med energi och värme innebär ett stort ansvar och att man alltid måste vara beredd på att lära sig nya tekniker och uppdatera sin kompetens – utvecklingen går ständigt framåt.

Vi arbetar med moderna tekniker och beprövade metoder och är certifierade enligt certifierad Gasinstallatör. Våra anställda har gedigen erfarenhet som montörer, installatörer och drifttekniker. 

Vi kan hjälpa er bostadsrättsförening att nå en bättre ekonomi, ett bättre inomhusklimat och ett miljövänligare sätt att värma upp er fastighet – kontakta oss redan idag och låt oss installera er fastighetsvärmepump.

mätare

Ta steget in i framtiden

Har du som fastighetsägare någon gång tänkt på hur pannrummet ser ut i dina fastigheter? Har du som representant för en bostadsrättförening någon gång klivit in i ett pannrum i er förening? Har du gjort det så kan du förmodligen vittna om ett rum fyllt av bråte, smuts och med en gammal anläggning som står och kostar onödigt mycket i drift.

Detta är något som vi sett mycket av. Många pannrum som vi satt foten i är gamla och sltina och håller inte dagens höga standard gällande uppvärmningsanläggningar – vare sig gällande miljö eller ekonomi. Dessutom är dessa ofta farliga; damm och bråte är lättantändligt och därmed ligger även en brandrisk i dessa gamla värmeanläggningar.

Säker drift och optimerad energianvändning

Trots att uppvärmning står för en tredjedel av den totala driftkostnaden är detta något som ofta ignoreras av fastighetsägare, bostadsrätts- och hyresrättsföreningar. Låt oss förvandla ditt omoderna pannrum till en modern anläggning som ger er säker drift och en optimerad energianvändning.

Vi kommer gärna förbi och ser hur vi på bästa sätt kan förvandla ert gamla pannrum till en värmeanläggning som lever upp till dagens höga standard och krav. Kontakta oss redan idag!

 

 

Begär en offert eller ställ frågor om fastighetsvärmepumpar.